Terug naar de basis...

Helaas gaan de leuke dingen die ik deze week in mijn agenda had staan niet door en dat vind ik stom! Ik zou een theatercursus geven als na schoolse activiteit op een basisschool, helaas maar een aanmelding... Deze week zou ik ook starten met een training: Speels omgaan met emoties en hiervoor gewoon helemaal geen aanmelding...

Hmmm... Het zet mij aan het denken. Heb ik er zelf wel zin in? Ja en nee... Ja, ik wil spelen, genieten en inspireren. Nee, het is een beetje druk in mijn lichaam ofzo. Het gaat niet zo goed met mijn oma en er zijn wat onduidelijkheden over dingen die ik nu heb lopen. Ik hoopte vanmorgen meteen wat duidelijkheid te hebben en helaas loopt het nog even niet zoals ik dat zou willen.

Terwijl het zonnetje lekker mijn woonkamer binnen schijnt zie ik, dat de ramen best wel weer een beetje smerig zijn. Ik besluit ze te wassen om mijn zicht naar buiten letterlijk te verbeteren. Het zicht is verbeterd en ik vind het wel een mooi beeld, want de randjes zien er niet uit. Ik heb geen idee hoe ik dat voor elkaar gekregen heb! Het klopt wel bij hoe ik me voel. Van binnen is het heel erg helder wat ik wil, voel en graag doe. De randjes, de afwerking daar mag nog iets aan gebeuren.

Nu eerst een lijstje maken met alle dingen die ik wil, daarna in de zon zitten met een lekker kopje koffie en dan eens kijken wat de volgende stap zal zijn.

Ga terug