Nieuwe training!

Ik kreeg gister de vraag of ik een lach meditatie kan geven of iemand weet? Meteen voelde ik een ja om de meditatie zelf te geven. Daarna begon mijn hoofd zich ermee te bemoeien met de vraag of ik dit echt wel kan. Ik heb het nog nooit gedaan en zelf een keer meegedaan aan een meditatie die flopte, dus ja waar haalde ik het vandaan dat ik dit wel zou kunnen. Ik zakte weer in mijn hart en stelde mijn hart die vraag. Het antwoord kwam in beelden. Heel veel input voor de meditatie komt uit het improvisatie theater vandaan. Nu hoef je niet te denken, dat het een groot toneelspel wordt, want dit is anders. Het gaat voor mij om contact maken met jezelf, de lach in jezelf vinden en daarmee spelen. Zo komen we toch weer uit bij mijn passie voor spelen en dit bracht meteen nog meer ideeën. 

Momenteel geef ik wekelijks een klas les over emoties en gaan we met emoties spelen. Ik wist meteen, dat de leerkrachten er ook iets aan zullen hebben. Als ik weet hoe emoties voor mij werken, dan pas kan ik een ander daarmee helpen. Hoe tof is het dus, dat de leerkrachten ook mee doen met de training en dingen leren over zichzelf.

Ik wil meer volwassenen inspireren hoe je kunt spelen met emoties. De vraag van de lach meditatie heeft dit in mij los gemaakt. Ik voelde meteen dat de training van de klas ook voor volwassenen toepasbaar is. Daarna ging alles heel erg snel! De locatie die ik in gedachten had liet super snel weten, dat ik er terecht kan. Ik voel enorm veel kriebels om aan de slag te gaan!

Waar: De Vuurplaats, Keizerfanzant 46 in Heerhugowaard
Wanneer: woensdag 7, 14, 21 en 28 maart, 4 en 11 april
Tijd: 20.00 uur tot 21.30 uur
Kosten: € 111 euro
Opgeven kan via deze link: https://laposta.nl/f/ssvwsh2z9lwr

Ga terug